Diller

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Tanıtım ve Oryantasyon Eğitimi Elazığ OSB konferans salonunda yapıldı. Eğitime okula kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerinin yanı sıra 2. sınıf öğrencileri de yoğun ilgi gösterdi. Okul müdürümüz Prof. Dr. Servet YILDIZ üniversitemiz, okulumuz ve bölge hakkında önemli bilgiler aktarırken; öğrencilerimizin sorumluluklarını ve ülkemizin onlardan beklentilerini dile getirdi. Tüm bölüm ve program hocalarının ayrı ayrı sahneye çıkıp öğrencilere mesleki ve genel olarak kısa bir tanıtım yaptığı eğitimin sonunda ayrıca öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.